Φωτήλας: « Γενναίο πακέτο στήριξης εργαζομένων, επιχειρήσεων με μείωση φόρων»

 

Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, στην εκπομπή του OPEN BEYOND «Ώρα Ελλάδος 7:00» με τους Άκη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη το πρωί της Πέμπτης, 21 Μαΐου: 

Είναι ένα γενναίο πακέτο μέτρων στήριξης με εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους αυτό που ανακοίνωσε εχθές ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητοστάκης και οι αρμόδιοι Υπουργοί. Στόχος του είναι η ουσιαστική αντιμετώπιση της ύφεσης με στήριξη της εργασίας, μείωση φόρων όπως στην εστίαση και στα Μαζικά Μέσα Μεταφοράς αλλά και με την τόνωση της επιχειρηματικότητας. Ήδη έχουν δοθεί πολλά δις για τη στήριξη εργαζομένων και επιχειρήσεων και βήμα - βήμα η κυβέρνηση αξιολογεί τα μέτρα της πρωτοφανούς στα χρονικά παγκόσμιας ύφεσης λόγω κορωνοϊού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ - όπως έχει κάνει και στο παρελθόν - πλειοδοτεί σε υποσχέσεις και χρήματα υποτιμώντας τα μέτρα της κυβέρνησης. Αλλά δεν πείθει τους πολίτες, γιατί θυμίζω πως ήταν εκείνος που ειδικά στην εστίαση είχε πάει το ΦΠΑ από το 13% στο 24% τα πρώτα χρόνια διακυβέρνησής του! 

Μπορείτε να δείτε απόσπασμα της εκπομπής στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  

https://www.youtube.com/watch?v=zU-EokQzIbM&feature=youtu.be   

Διαβάστε επίσης