Κοντοζαμάνης: Ενίσχυση των δομών υγείας σε τουριστικές περιοχές

 

Ενίσχυση των δομών υγείας σε τουριστικές περιοχές και στην περιφέρεια ενόψει της τουριστικής περιόδου προανήγγειλε ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης. 


Μιλώντας στο Mega, o κ. Κοντοζαμάνης σημείωσε ότι στόχος είναι η επάρκεια της κάλυψης των υγειονομικών αναγκών οι οποίες θα είναι αυξημένες την τουριστική περίοδο. Αναφορικά με τα νησιά στα οποία δεν υπάρχουν αεροδρόμιο, ο κ. Κοντοζαμάνης τόνισε ότι θα ακολουθείται η ίδια διαδικασία με αυτήν που ακολουθείται σήμερα, ανάλογα, δηλαδή, με τη σοβαρότητα των περιστατικών

Ο κ. Κοντοζαμάνης υπογράμμισε ότι επιστρέφουμε σιγά - σιγά στην κανονικότητα στα νοσοκομεία και το υγειονομικό σύστημα και τόνισε ότι είχαν δεσμευθεί περισσότερες από 3.000 κλίνες στα νοσοκομεία της χώρας για να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός οι οποίες επιστρέφουν στις κλινικές. 
Τέλος, σχετικά με τα κλιματιστικά στα νοσοκομεία, τόνισε πως «βλέπουμε τις οδηγίες και προσπαθούμε να κάνουμε τις ανάλογες προσαρμογές όπου χρειάζεται για να μην υπάρχει ταλαιπωρία στους ασθενείς, αλλά και να λειτουργούν με ασφάλεια οι κλιματισμοί».
 

Διαβάστε επίσης