Θεοδωρικάκος: Δεν υπάρχει κανένα θέμα πρόωρων εκλογών

 

"Στο Δημόσιο έχουν παρθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας για τους εργαζομένους και όσους ανθρώπους χρειάζεται να έχουν φυσική παρουσία και άμεση επικοινωνία με το Δημόσιο για να εξυπηρετηθούν.

Θα ήθελα να στείλω και ένα μήνυμα στους νεότερους ανθρώπους, οι νέοι και οι νέες της Ελλάδας είναι ώριμα παιδιά και θα κρατήσουν τη στάση που πρέπει και τώρα, λίγη υπομονή ακόμα να περάσουν αυτές οι δύο εβδομάδες. Να γίνει αξιολόγηση των στοιχείων και των δεδομένων, να είναι όλα καλά όπως ελπίζουμε, και στη συνέχεια να προχωρήσει ακόμη περισσότερο η άρση των περιοριστικών μέτρων και να μπούμε σε μια σχεδόν κανονική ζωή. Ο κορονοϊός θα είναι κάπου εδώ, απλά εξαιρετικά περιορισμένος ελπίζουμε" ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, στον Realfm 97,8 και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

"Η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή που μιλάμε επεξεργάζεται ένα σοβαρό πλαίσιο, που αφορά ιδίως το κομμάτι του τουρισμού, που είναι πολύ σοβαρό στοιχείο της ελληνικής οικονομίας, φέρνει μια σειρά μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων εστίασης και συνολικά ενισχύει την οικονομία. Είναι ένας μαραθώνιος η αντιμετώπιση των προβλημάτων της οικονομικής κρίσης που προκύπτει από την πανδημία του κορονοϊού και δεν είναι κάτι που θα τελειώσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Ας μην είναι βιαστικοί οι συνάδελφοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κυρίως ας μην γυρίσουμε σε νοοτροπίες και λογικές της περιόδου του 12-15, που όλοι κατάλαβαν ότι δεν οδήγησαν σε τίποτε καλό την χώρα" τόνισε.

"Θα σας επαναλάβω με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα πρόωρων εκλογών" υπογράμμισε ο υπουργός Εσωτερικών.

Διαβάστε επίσης