Ξανά σε απεργία πείνας ο Βασίλης Δημάκης

 

Νέα απεργία πείνας ξεκίνησε από το Σάββατο 9 Μάη ο Βασίλης Δημάκης, ελάχιστα μετά την διακοπή της προηγούμενης, με αίτημα τη μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού, για εκπαιδευτικούς λόγους.

Ωστόσο, όπως καταγγέλει, η νίκη εκείνης της απεργίας πείνας, η οποία συνοδεύτηκε από μεγάλο κύμα συμπαράστασης, με αποδοχή του αιτήματός του, απαντήθηκε στη συνέχεια με ρεβανσισμό από το κράτος, αφού τέθηκε «σε ειδικό καθεστώς εκτισης ποινής, στα υπόγεια των γυναικείων φυλακων Κορυδαλλού, όπου εκτιουν ποινές συγκρατουμενοι μου, με το άρθρο 187Α, όπερ μεθερμηνευομενον (συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση) άρθρο για το οποίο ουδέποτε είχα κατηγορηθεί».

 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ
9/5/2020
Μετά την τελευταία πράξη βασανισμου μου από την Γ. Γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου που με μετηγαγε στον Κορυδαλλο αλλά με έθεσε σε ειδικό καθεστώς εκτισης ποινής, στα υπόγεια των γυναικείων φυλακων Κορυδαλλού, όπου εκτιουν ποινές συγκρατουμενοι μου, με το άρθρο 187Α, όπερ μεθερμηνευομενον (συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση) άρθρο για το οποίο ουδέποτε είχα.

Διαβάστε επίσης