Γιουβέντους: Ο Ιγκουαΐν σκέφτεται να μην επιστρέψει στην Ιταλία!

 

Στην αποκάλυψη ότι ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Γιουβέντους, καθώς θέλει να παραμείνει στην Αργεντινή στο πλευρό της άρρωστης μητέρας του, προχώρησε το «Sky Sport Italia».

Σύμφωνα με το ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο ο Αργεντινός στράικερ δεν φέρεται διατεθειμένος την παρούσα στιγμή να γυρίσει στο Τορίνο και, μάλιστα κάποιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι δεν θέλει απλά να αναβάλλει το ταξίδι, αλλά να μην επιστρέψει καθόλου στην Ιταλία, υπό τον φόβο της πανδημίας. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Πιπίτα ήταν από τους πρώτους παίκτες που εγκατέλειψε το Πιεμόντε, λίγο μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού και επέστρεψε στην Αργεντινή, για να βρεθεί στο πλευρό της μητέρας του, που νοσεί από σοβαρή ασθένεια.

Η Γιουβέντους έχει ζητήσει από τους παίκτες της να αρχίσουν να δρομολογούν την επιστροφή τους στην Ιταλία (η γειτονική χώρα θα χαλαρώσει τα μέτρα του lock-down στις 4 Μαΐου).

Μάλιστα οι ξένοι ποδοσφαιριστές των περυσινών πρωταθλητών θα πρέπει να περάσουν και υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών, ώστε να ενταχθούν ξανά στις υποχρεώσεις του συλλόγου.

Πάντως, όπως προαναφέραμε, ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Sky Sport Italia», δεν φαίνεται διατεθειμένος, τουλάχιστον επί του παρόντος να επιστρέψει, από τη στιγμή μάλιστα ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει πιθανότατα από τη «βέκια σινιόρα».

Διαβάστε επίσης