ΛεΜπρόν: «Ας παίξουμε στο Λας Βέγκας ή σε απομονωμένο μέρος»!

 

Στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ, ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ ξεκαθάρισε πως το ΝΒΑ δεν πρόκειται να επανεκκινήσει εν μέσω πανδημίας πριν δοθεί το πράσινο φως από τους γιατρούς.

Οι Λέικερς είχαν το καλύτερο ρεκόρ στη Δύση πριν από τη διακοπή της σεζόν και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς εξήγησε τους λόγους που μπορεί να δηλώνει υπερήφανος για την πορεία των Καλιφορνέζων φέτος.

«Τουλάχιστον μπορώ να είμαι ικανοποιημένος για ό,τι πετύχαμε φέτος. Νέος προπονητής, νέο σύστημα, νέο coaching staff, τόσα πολλά διαφορετικά κομμάτια στους Λέικερς… Κάναμε πράγματα που, για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε τόσο γρήγορα! Νόμιζα ότι θα μας έπαιρνε περισσότερο καιρό όμως έκανα λάθος. Πραγματικά, έκανα μεγάλο λάθος! Είμαι υπερήφανος για ό,τι πετύχαμε ως αυτό το σημείο της χρονιάς. Όταν θα κοιτάξω πίσω και θα κάνω τον απολογισμό, θα πω ότι κάναμε κάτι πραγματικά σπουδαίο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».

Ακολούθως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σχολίασε το ενδεχόμενο επιστροφής στη δράση με τη διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών: «Αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο, να παίξουμε δηλαδή χωρίς τους φιλάθλους μας, θα έχουμε ακόμα την αφοσίωση τους. Ξέρουμε ότι θα είναι στο σπίτι και θα πανηγυρίζουν για εμάς, στους υπολογιστές, τα τηλέφωνα και τα tablets, βλέποντας μας να παίζουμε. Αν, λοιπόν η πανδημία τεθεί υπό έλεγχο, θα ήθελα πολύ να γυρίσω στο γήπεδο. Ακόμα κι αν είναι σε έναν απομονωμένο προορισμό. Στο Λας Βέγκας ή κάπου αλλού όπου θα μας κρατήσουν ασφαλείς, όχι μόνο εντός αλλά κι εκτός γηπέδου»!
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ