Αχαΐα: Απεβίωσε η Μαρία Δαφαλιά - Μασσαρά - Αύριο η κηδεία της

ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΥΚΛΟ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Απεβίωσε τα ξημερώματα, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα,  Μαρία Δαφαλιά - Μασσαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η κηδεία της έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης στην πόλη των Καλαβρύτων. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό. 

Η εκλιπούσα είχε διατελέσει Αντινομάρχης Αχαΐας, επί θητείας του Δημήτρη Κατσικόπουλου και διετέλεσε Πρόεδρος του Ογκολογικού Ξενώνα "Ελπίδα" στην Πάτρα. Στην επιμονή και στην υπομονή της οφείλεται η λειτουργία του. Το 1974 και το 1981 είχε θέσει υποψηφιότητα ως Βουλευτής Αχαΐας με το ΠΑΣΟΚ.

Το 2018 έφυγε από τη ζωή η κόρη της Θεοδώρα μετά από μάχη που έδινε με σοβαρή ασθένεια. Το 2016 είχε χάσει και το σύζυγό της Ευθύμιο Μασσαρά, γεωπόνο και πρώην Διευθυντής Εγγείων Βελτιώσεων Αχαΐας σε ηλικία 91 ετών.

Προσφάτως τιμήθηκε από την  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Δ.Σ. του Ιδρύματος Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών «Η Ελπίδα» διοργάνωσαν εκδήλωση, στη διάρκεια της οποίας θα τιμήθηκε η Μαρία Δαφαλιά – Μασσαρά, όπως και πρόσωπα που συνέβαλαν στη σύσταση του Ιδρύματος και την ανέγερση του ξενώνα.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ