Ελένη Μενεγάκη: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσε να βγει αυτή η εκπομπή με…»

 

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής της αναφέρθηκε στο γεγονός πως εξαιτίας του κορωνοϊού που πλήττει τη χώρα, δουλεύει με λιγότερους ανθρώπους.

Μάλιστα, έχουμε δει πως στο πάνελ δίπλα στην παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα, βρίσκονται μόνο ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και ο Τάσος Τεργιάκης.

Έτσι, η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε πως ποτέ δεν περίμενε πως μια εκπομπή θα μπορέσει να γίνει με τόσα λίγα άτομα.

«Αν μου έλεγαν όταν πρωτοξεκίνησα, παρέα με πληθώρα κόσμου ότι θα καταλήγαμε όχι τρεις και ο κούκος, δύο και ο κούκος, δεν θα το φανταζόμουν. Αλλά θέλω να σας πω παρότι δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσε να βγει αυτή η εκπομπή με συζητήσεις μεταξύ δύο φίλων, πραγματικά εντυπωσιάζομαι και εγώ. Μπορώ να σας πω ότι μου αρέσει κιόλας, σας ακούω πιο ξεκάθαρα, με ακούτε και εσείς καλύτερα, κάνουμε έναν διάλογο. Έχει έναν περιορισμό να είναι η εκπομπή με λίγους, αλλά τελικά ίσως και να είναι πιο σωστή και για τα αυτιά. Εγώ τα καταλαβαίνω καλύτερα, συμμετέχω καλύτερα στην παρέα μας, μου είναι πιο άνετο. Δεν ήταν απλό αλλά να που το κάναμε. Είδες τελικά που όλα γίνονται;», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

 

Διαβάστε επίσης