Κορωνοϊός: Καθησυχάζει ο Μπόρις Τζόνσον από το νοσοκομείο - «Είμαι καλά!»

 

Την ώρα που η κατάσταση της υγείας του Μπόρις Τζόνσον επιδεινώνεται, τόσο ο Βρετανός πρωθυπουργός όσο και ο εκπρόσωπός του προσπαθούν να πείσουν ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να καθησυχάσει τους πολίτες της Βρετανίας, ο Μπόρις Τζόνσον ανήρτησε στο λογαριασμό του στο twitter μήνυμα προς τους πολίτες πως είναι καλά και σε καλή διάθεση.

«Χθες το βράδυ, μετά τη συμβουλή του γιατρού μου, πήγα στο νοσοκομείο για κάποιες εξετάσεις ρουτίνας καθώς ακόμα έχω συμπτώματα από τον κορωνοϊό. Είμαι σε καλή διάθεση και σε επαφή με την ομάδα μου, καθώς δουλεύουμε μαζί για να νικήσουμε τον ιό και να κρατήσουμε του πάντες ασφαλείς.

Θα ήθελα να πω ευχαριστώ σε όλο το υπέροχο προσωπικό του NHS (σ.σ. βρετανικό ΕΣΥ), που προσέχει εμένα και άλλους αυτή τη δύσκολη περίοδο. Είναι οι καλύτεροι της Βρετανίας. Μείνετε ασφαλείς όλοι και σας παρακαλώ να θυμάστε να μένετε σπίτι για να προστατεύσετε το NHS και να σώσετε ζωές», έγραψε ο Βρετανός πρωθυπουργός.
 

Διαβάστε επίσης