Πάου Γκασόλ: «Ελκυστική η ιδέα για επιστροφή στην Μπαρτσελόνα»

 

Μπορεί να ετοιμάζεται να κλείσει τα 40 χρόνια του, αλλά ο Πάου Γκασόλ δεν λέει να το βάλει κάτω και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά το τέλος της αποθεραπείας του.

Που μπορεί να αγωνίζεται; Ο ίδιος άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά μιλώντας στο ESPN ενώ συμπεριέλαβε μέσα στις επιλογές του και την επιστροφή στην Μπαρτσελόνα! «Πράγματι είναι μια ενδιαφέρουσα και ελκυστική ιδέα. Από τότε που έφυγα για τους Γκρίζλις πάντα έμοιαζε και πιο δύσκολο να γυρίσω. Ο αδερφός μου, Μαρκ, είπε πρόσφατα πως θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Τζιρόνα γιατί θα σήμαινε πολλά για αυτόν. Το ίδιο σημαίνει και για μένα η Μπαρτσελόνα. Θα δούμε, ίσως γίνει, ίσως όχι. Σίγουρα δεν με αφήνει αδιάφορο αυτή η προοπτική, αλλά θέλω να συνεχίσω να παίζω στο καλύτερο πρωτάθλημα και με τους καλύτερους παίκτες» ήταν τα λόγια του Ισπανού σούπερ σταρ.

Όσον αφορά την πανδημία που έχει ξεσπάσει με τον κορvνοϊό είπε ότι «σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε πώς θα εξελιχθεί, αλλά σίγουρα οι ζωές όλων θα επηρεαστούν. Η νέα πραγματικότητα θα είναι διαφορετική από αυτή που γνωρίζαμε και είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει μεταβατική περίοδος» ενώ κατέληξε: «Η Ισπανία είναι από τις χώρες που χτυπήθηκαν πολύ δυνατά. Χάνονται πολλές ζωές και είναι πολύ σκληρό αυτό που συμβαίνει. Από την άλλη, κάνουν όλοι ότι μπορούν. Επίσης είναι σημαντικό ότι κάποιες χώρες κατάφεραν να ελέγξουν την εξάπλωση του ιού λαμβάνοντας άμεσα τα απαραίτητα μέτρα. Είναι ένα μάθημα για το μέλλον, πρέπει να μάθουμε από αυτό».

Μεταξύ άλλων μοιράστηκε και μια ιστορία με τον αείμνηστο Κόμπι Μπράιαντ και το πώς τον υποδέχθηκε: «Μόλις είχα πάει στην ομάδα, ο Κόμπι αμέσως μου έστειλε μήνυμα. Ήθελε να έρθει στο δωμάτιό μου στην Ουάσινγκτον όπου είχα πάει για να συναντήσω τους Λέικερς, αν και γνώριζα εκ των προτέρων ότι δεν θα έπαιζα γιατί δεν είχα προπονηθεί καν. Ήταν 01.30 τα ξημερώματα και ξαφνιάστηκα ευχάριστα. Μου είπε το πόσο χαρούμενος ήταν που πήγα στην ομάδα αλλά τώρα πάμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Μου έστειλε από την αρχή το μήνυμα. Πώς θα είναι τα πράγματα στους Λέικερς. Να μην έχω καν στο μυαλό μου τη λέξη ήττα».
Πηγή:www.gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης