Χάρης Χριστόπουλος και Αννίτα Μπραντ περιμένουν το πρώτο τους παιδί

 

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Αννίτα Μπραντ περιμένουν το πρώτο τους παιδί και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η όμορφη Αννίτα είναι τριών μηνών έγκυος και τα ευχάριστο γεγονός το επιβεβαίωσαν οι ίδιοι στον τηλεοπτικό αέρα του «Happy Day».

Το πρωί της Δευτέρας, ο Χάρης Χριστόπουλος απουσίαζε από την εκπομπή του Alpha και στο τέλος της ζωντανής σύνδεσης με τον Δήμο Βερύκιο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Και επειδή ακριβώς θέλουμε να προσέχουμε και θέλουμε να προστατεύουμε τους δικούς μας ανθρώπους, αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που από σήμερα ο Χαρούλης δεν είναι εδώ μαζί μας».

Τότε, μέσω Skype, εμφανίστηκε στην οθόνη ο Χάρης Χριστόπουλος ο οποίος είχε στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο Αννίτα Μπραντ.

«Πήρα με βαριά καρδιά την απόφαση να προσέξω παραπάνω γιατί το κορίτσι μου εδώ το αξίζει. Όπως βλέπετε είμαι στο σπίτι, το συζητήσαμε και το αποφασίσαμε. Θέλω να πω πως η Αννίτα είναι τους τελευταίους τρεις μήνες στο σπίτι. Δεν έχει βγει σχεδόν καθόλου. Οπότε να σας πως πως το Αννιτάκι μας είναι έγκυος στο πρώτο μας παιδί» είπε ο Χάρης Χριστόπουλος με τη χαρά του να μην κρύβεται για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός.

Διαβάστε επίσης