Κορονοϊός: Τον μισό μισθό του για 2 μήνες προσφέρει ο Τζιτζικώστας

 

Τον μισό μισθό του για τους επόμενους δυο μήνες, καταθέτει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Πρόεδρος της ΕΝΠΕ Απόστολος Τζιτζικώστας, στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνει λόγο για μια «ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης σε όλους αυτούς που δίνουν καθημερινά τη μάχη από την πρώτη γραμμή» και επαναλαμβάνει ότι «από αυτή τη μάχη δεν πρέπει να λείψει κανείς».

Προσφορά μισθού και από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Με ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός ανακοίνωσε ότι καταθέτει το 50% του μισθού του, για δύο μήνες, για την ενίσχυση των νοσοκομείων της Θεσσαλίας, μετά το κάλεσμα που έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στους υπουργούς, τους βουλευτές της Ν.Δ και συνολικά στον πολιτικό κόσμο της χώρας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Αγοραστού έχει ως εξής: «Τάσσομαι έμπρακτα υπέρ της πρωτοβουλίας του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να συνεισφέρει στη μάχη κατά του κορονοϊού. Για αυτό προσφέρω το 50% του μισθού μου, τους επόμενους δύο μήνες, που θα κατατεθεί στη μάχη κατά του κορονοϊού, στα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας».

Διαβάστε επίσης