Έξαλλη η Στεφανίδη με τη ΔΟΕ: Παίζει με την υγεία μας

Η χρυσή Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ στο Ρίο το 2016, Κατερίνα Στεφανίδη μίλησε στο πρακτορείο “Reuters” για την απόφαση της ΔΟΕ να μην... αποφασίσει τίποτα μετά την σημερινή τηλεδιάσκεψή της. «Δεν υπάρχει αναβολή, δεν υπάρχει ακύρωση. Αλλά μας (ΔΟΕ) βάζουν σε κίνδυνο» δήλωσε η Κατερίνα Στεφανίδη.

«Όλοι θέλουμε να γίνουν οι Ολυμπιακοί στο Τόκιο, αλλά ποιο είναι το Plan B αν δεν γίνουν; Γνωρίζοντας ότι οποιαδήποτε απόφαση έχει επιδράσεις στην προπόνησή μου, γιατί παίρνω ρίσκα τώρα που δεν θα έπαιρνα αν ήξερα ότι υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο» πρόσθεσε η χρυσή Ολυμπιονίκης.

«Πρέπει να αποφασίσουμε αν θα ρισκάρουμε την υγείας μας και θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε σε τέτοιο περιβάλλον» κατέληξε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Μετά την σημερινή τηλεδιάσκεψη η ΔΟΕ αποφάσισε ότι είναι εξαιρετικά πρόωρο να παρθεί οποιαδήποτε απόφαση για τους Ολυμπιακούς. Θα συνεχιστούν ωστόσο οι επαφές με τις Εθνικές Ολυμπιακές επιτροπές, αλλά η απόφαση για το μέλλον των αγώνων δεν πρόκειται να παρθεί σε λιγότερο από έναν μήνα.

Διαβάστε επίσης