«Μετωπική» Λοβέρδου - Αναγνωστοπούλου για το προσφυγικό ΒΙΝΤΕΟ

 

Αντιπαράθεση για το προσφυγικό και για την κυβερνητική διαχείριση είχαν οι βουλευτές Γιάννης Λοβέρδος (ΝΔ) και Σία Αναγνωστοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ), μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Mag».

«Η χώρα κινδυνεύει. Το καθεστώς Ερντογάν στην Τουρκία είναι εχθρός και χρησιμοποιεί τους προσφυγες για να δημιουργήσει πρόβλημα στην Ελλάδα. Έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε τα σύνορά μας με κάθε τρόπο. Και αυτή τη στιγμή, τα σύνορα προστατεύονται με τον καλύτερο τρόπο» σημείωσε ο κ. Λοβέρδος.

Παράλληλα, ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι «δεν υπάρχει ΕΕ με ενιαία φωνή και στάση».

Από την πλευρά της, η κ. Αναγνωστοπούλου, αφού χαρακτήρισε «πολύπλοκη και δύσκολη πραγματικότητα που απαιτεί σοβαρότητα» το προσφυγικό, απηύθυνε κατηγορώ στην κυβέρνηση.

«Δεν επέδειξε καμία σοβαρότητα ευθύς εξαρχής στο ζήτημα. Όταν γινόταν της τρελής στην Ιντλίμπ, έστελνε ΜΑΤ στα νησιά για να γίνουν κλειστές δομές. Είναι επικίνδυνο ότι η κυβέρνηση κάνει ελληνοτουρκικό ένα ζήτημα που είναι ευρωπαϊκό» ανέφερε, λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ «βάζει πλάτη στην κυβέρνηση για το θέμα».

Τέλος, υπογράμμισε πως είναι υπέρ της προστασίας των συνόρων «αλλά όχι απέναντι σε εχθρούς. Οι πρόσφυγες δεν είναι εχθροί».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ