Στο ύπαιθρο έκρυβε κλοπιμαία από τέσσερις διαρρήξεις

 

Τέσσερα καταστήματα στην πόλη της Ρόδου διέρρηξε από τις 15 Φεβρουαρίου και μετά ένας 35χρονος Έλληνας και άρπαξε χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, μέρος από τα οποία βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας σε μια... υπαίθρια «καβάντζα» που τους υπέδειξε μετά τη σύλληψή του.

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί τι απέγιναν τα υπόλοιπα. Στο μεταξύ, ο 35χρονος δράστης παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου και του απαγγέλθηκε κατηγορία για κλοπές, ενώ εξετάζεται αν εμπλέκεται και σε άλλες.

*** Πριν από πέντε χρόνια είχε γίνει άλλη μια διάρρηξη που εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας στη Ρόδο! Στις 13 Μαρτίου 2015, άγνωστος ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ, μπήκε μέσα και άρπαξε 600 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Για την υπόθεση αυτή ταυτοποιήθηκε ένας 35χρονος που δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σχηματίστηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

*** Με το πρόσχημα ότι πωλούσε μικροπράγματα μπήκε σε μια πολυκατοικία σε περιοχή των Σερρών μια 22χρονη Ελληνίδα, αλλά προσπάθησε να παραβιάσει την πόρτα του διαμερίσματος ενός 81χρονου χρησιμοποιώντας μια αυτοσχέδια πλαστική κάρτα! Ωστόσο, έγινε αντιληπτή, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Βισαλτίας και στην κατοχή της κατασχέθηκαν δυο παρόμοιιες πλαστικές κάρτες.

Διαβάστε επίσης