Τζούλια Νόβα: Στον Τροχό της Τύχης πολλές φορές έπρεπε να κάνω τον καραγκιόζη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο λόγος που είχε θυμώσει με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» μίλησε η Τζούλια Νόβα, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια απέχει από την τηλεόραση. Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για πολλά, μεταξύ αυτών για τον Τροχό της Τύχης καθώς υπήρξε το «κορίτσι» του παιχνιδιού του Star.

«Δεν θα ήθελα να είμαι ξανά στο Τροχό της Τύχης. Πολλές φορές έπρεπε να κάνω τον καραγκιόζη και να λέω “είμαι κι εγώ εδώ, δώστε μου λίγη σημασία”, είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Έχω νιώσει προσβολή στην τηλεόραση. Όταν γινόντουσαν κάποιες καθυστερήσεις, έλεγαν ότι φταίω εγώ. Είχα θυμώσει πολύ και είχα μαλώσει πάρα πολύ άσχημα». Για να παραδεχτεί λίγο παρακάτω πως θα της άρεσε να παρουσιάσει μία εκπομπή σαν το My Style Rocks.

Η Τζούλια Νόβα αναφέρθηκε και για μία παρεξήγηση που είχε στο παρελθόν με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και για καιρό ήταν θυμωμένη μαζί της. «Κάτι είχε σχολιάσει κάποια στιγμή η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ήταν πολύ άδικο για μένα. Ήμουν θυμωμένη μαζί της για πολύ καιρό, αλλά τώρα μου έχει περάσει. Μου είχαν πάρει σε κάποιο περιοδικό συνέντευξη και με είχαν ρωτήσει την άποψη μου για τις εκπομπές στην τηλεόραση και είχα πει ότι θα άλλαζα το αρνητικό κουτσομπολιό. Και η Σταματίνα και τα παιδιά που ήταν μαζί της για κάποιο λόγο το πήραν πολύ αρνητικά όλο αυτό και θεώρησαν ίσως ότι μιλούσα για εκείνους γιατί μπορεί εκείνο το χρονικό διάστημα να έκαναν τέτοιου είδους σχόλια και με είχαν σχολιάσει λίγο περίεργα. Αυτό με είχε ενοχλήσει», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης