Μέγκαν Μαρκλ: Νέα δημόσια επίθεση από τον πατέρα της

 

Σε διαρκή «πονοκέφαλο» έχει εξελιχθεί για τη Μέγκαν Μαρκλ ο πατέρας της, ο οποίος με κάθε ευκαιρία δεν παραλείπει να επιτίθεται στην κόρη του. Ο Τόμας Μαρκλ γι’ ακόμη μία φορά κατηγόρησε την κόρη του πως τον «εγκατέλειψε» πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι ενώ αυτή τη φορά αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει ξεσπάσει με το σήμα «Royal Sussex, παίρνοντας το μέρος της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η τηλεοπτική κάμερα πέτυχε τον 75χρονο Μαρκλ, έξω από ένα εμπορικό κέντρο στο Μεξικό κι εκείνος δε δίστασε να εξαπολύσει εκ νέου επίθεση στην Μέγκαν, αλλά και στον γαμπρό του Χάρι.

«Είμαι πολύ αναστατωμένος με τη Μέγκαν και τον Χάρι τώρα. Δεν νομίζω ότι έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τη λέξη Royal. Δεν νομίζω ότι έχουν το δικαίωμα να μιλούν στη βασίλισσα με τον τρόπο που της μίλησαν, νομίζω ότι είναι προσβολή στη βασίλισσα και τον βρετανικό λαό», είπε.

Και συνέχισε:  «Η κόρη μου με εγκατέλειψε μία μέρα πριν παντρευτεί. Έχει εγκαταλείψει την οικογένειά μου, έχει εγκαταλείψει την οικογένεια της Ντόρια, έχει εγκαταλείψει κάθε οικογένεια και τώρα εγκαταλείπει τη βρετανική οικογένεια».

Διαβάστε επίσης