Η αποκριάτικη χοροεσπερίδα του Συλλόγου Αρκάδων Πάτρας - ΦΩΤΟ

Με αέρα «ανανέωσης»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αποκριάτικη χοροεσπερίδα του  Συλλόγου Αρκάδων Πάτρας «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» το βράδυ του Σαββάτου,  22 Φεβρουαρίου στο «PRIVILEGE Event House Patras».

Μεγάλος αριθμός μελών και φίλοι του Συλλόγου, ιδιαίτερα νέα άτομα έδωσαν το «παρών» στην χοροεσπερίδα, όπου χόρεψαν και διασκέδασαν σε καρναβαλικούς, λαϊκούς και παραδοσιακούς ρυθμούς, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το Καρναβάλι του 2021.

 Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Πάτρας «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», φιλόλογος –συγγραφέας κ.  Δημήτριος Κομποχόλης, στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τη μαζική συμμετοχή του στην χοροεσπερίδα και του ευχήθηκε καλές Αποκριές , ζήτησε τη στήριξή του σε όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου, οι οποίες το επόμενο διάστημα θα είναι πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες.Ακολούθως, διάβασε επιστολή του Αρκά Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Κώστα Βλάση που έδιδε τις ευχές του σε όλους τους συμπατριώτες που παραβρίσκονταν στην αποκριάτικη συνεστίαση του Συλλόγου.

Επακολούθησε Λαχειοφόρος όπου δόθηκαν αρκετά  δώρα.

Διαβάστε επίσης