Στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό ο Πολ

Με εννέα παίκτες κινδυνεύει να μείνει ο Ολυμπιακός ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (20/02) με τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ, για την 25η αγωνιστική της Euroleague.

Το μεσημέρι της Τρίτης ο Μπράντον Πολ ανέβασε υψηλό πυρετό και εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο των βορείων προαστίων, προκειμένου να του χορηγηθεί η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Η εξέλιξη αυτή καθιστά τη συμμετοχή του στον αγώνα με την γαλλική ομάδα εξαιρετικά αμφίβολη. Δεδομένου αυτού του προβλήματος και στο ενδεχόμενο που ο Αμερικανός δεν προλάβει το ματς της Πέμπτης, αλλά κι αν δεν αρθεί από τη διοργανώτρια αρχή η ποινή της απαγόρευσης μεταγραφών που έχει επιβληθεί στους «ερυθρόλευκους» (οι Μπάικς και ΜακΚίσικ αναμένουν… στο ακουστικό τους), τότε ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να παραταχθεί με μόλις εννέα παίκτες απέναντι στη Βιλερμπάν.

Στην περίπτωση που επαληθευτεί αυτό το σενάριο, τότε ο κίνδυνος μεγαλώνει περισσότερο για τον Ολυμπιακό, μιας και η EuroLegue δεν επιτρέπει την έναρξη αγώνα εάν μία ομάδα δεν έχει δηλώσει 10 παίκτες στο φύλλο αγώνα.

Αυτή τη στιγμή οι σίγουροι στον Ολυμπιακό είναι οι: Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μιλουτίνοβ, Βεζένκοβ, Μπάλντγουιν, Κόνιαρης, Ρούμπιτ, Ελις και ο νεαρός της αναπτυξιακής ομάδας Νικολαϊδης. Υπάρχει και ο Ποκουσέφσκι, αν και εφόσον επιστρέψει βέβαια, καθώς προέρχεται από τραυματισμό και δεν έχει αγωνιστεί εδώ και τρεις μήνες με τον Ολυμπιακό Β', ούτε έχει δώσει το παρών φέτος σε ματς EuroLeague.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ