Συγχαρητήρια Γρ. Αλεξόπουλου στον Προμηθέα: «Δεν είναι δυνατόν να απουσιάζει το Δημοτικό Συμβούλιο από τις μάχες του»

 

«Δεν είναι δυνατόν να απουσιάζει το Δημοτικό Συμβούλιο από τις μάχες του Προμηθέα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης «Πρωτεύουσα ξανά!» Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος συγχαίρει την Πατρινή ομάδα για την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Αλεξόπουλος: 

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα του Προμηθέα Πατρών, στη διοίκηση και όλους τους παίκτες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πέτυχαν μία ιστορική πρόκριση για την ομάδα της Πάτρας η οποία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Προμηθέας με τις διακρίσεις του κάνει υπερήφανη την Πάτρα και όλη η πόλη θα είναι στο πλευρό του στον αγώνα του για τη κατάκτηση του Κυπέλλου.

Θέλω εδώ να επισημάνω ότι δεν είναι δυνατό να ορίζεται συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (όπως συνέβη σήμερα) την ίδια μέρα και ώρα που μια ομάδα της Πάτρας αγωνίζεται σε  ένα αθλητικό γεγονός υψηλού επιπέδου κάτι που δεν έχουμε την ευκαιρία ως πόλη να απολαμβάνουμε συχνά. Ιδίως δε όταν είναι γνωστό από ημέρες το πότε θα διεξαχθεί ο αγώνας, όπως συνέβη στην προκειμένη περίπτωση.

Τέτοιες στιγμές επιβάλλεται να είμαστε όλοι παρόντες στο πλευρό των ομάδων μας που διακρίνονται με πρώτο τον Δήμαρχο της πόλης, προκειμένου να αποδείξουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για τα αθλητικά μας σωματεία επικροτώντας τις επιδόσεις τους, ιδίως όταν αυτές είναι σε τόσο υψηλό επίπεδο, όπως αυτές του «Προμηθέα». 

Καλώ λοιπόν το Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να αξιολογούν από εδώ και στο εξής ανάλογες περιπτώσεις και να ορίζουν τις συνεδριάσεις την επομένη ημέρα και όχι ανήμερα τέτοιων «μαχών» που δίνουν τα παιδιά της Πάτρας». 





 

Διαβάστε επίσης