Τα 5 hairstyles που κάνουν αυτή την περίοδο οι street style stars

 

Τα κορίτσια της μόδας δεν προσέχουν μόνο τα ρούχα που θα φορέσουν ανάλογα την περίσταση αλλά και το hairstyle που θα κάνουν. Αυτή την περίοδο οι street style stars ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους με τα παρακάτω 5 hairstyles, όπως παρατηρήσαμε. Πρόκειται για επιλογές που κι εσείς μπορείτε να αντιγράψετε ακόμη και τις bad hair days.

The Low Pony/ Bun

Επιλέγουμε το low ponytail ανεξαρτήτως στυλ αλλά μας αρέσει ακόμα περισσότερο με λιτά σύνολα ή chic outfits για όλες τις ώρες.

The Hair Accessory

Ακόμα και αν δεν έχεις διάθεση για εξεζητημένο styling, ένα απλό αξεσουάρ όπως ένα βελούδινο headband θα κάνει τη διαφορά και μάλιστα με ελάχιστες κινήσεις.  Μια ακόμα εναλλακτική για να απογειώσεις ένα απλό και καθημερινό hair look όπως η διαχρονική αλογοουρά είναι να την στολίσεις με ένα μαντήλι.

The Bob


Οι πλεξούδες

Χαλαρές και ατημέλητες, προσεγμένες και άψογα χτενισμένες, οι επιλογές όσον αφορά το διαχρονικό αυτό χτένισμα είναι τόσες που μπορείς να το επιλέγεις ακόμα και για κάθε μέρα.

To collar tuck

Την τάση την γνωρίσαμε από την Olivia Palermo η οποία συχνά άφηνε τα μαλλιά της μέσα από το γιακά του ρούχου της ιδιαίτερα όταν φορούσε κομμάτια με ψηλό λαιμό ή ζιβάγκο.

Διαβάστε επίσης