Πάτρα: Αιμοδοσία ...Θάνου Μικρούτσικου σήμερα και αύριο

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στο χώρο της πλαζ

Με ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίζεται η αιμοδοσία που διοργανώνει στη μνήμη του πατρινού μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων.

Η αιμοληψίαη πραγματοποιείται από την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του ΠΠΝΠ - είχε προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί σήμερα Σάββατο 8 Φεβρουαρίου - παρατείνεται κατά μία ημέρα.

Συγκεκριμένα η  Κινητή Μονάδα, θα μεταφερθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στο χώρο της πλαζ, όπου από τις 11.00 το πρωί έως τη 1.30 μετά το μεσημέρι,  θα πραγματοποιεί αιμοληψίες.

Η παράταση κατά μία ημέρα της προσπάθειας συλλογής αίματος, η οποία έχει ξεκινήσει από τις 3 Φεβρουαρίου, αποφασίστηκε μετά από πρωτοβουλία του καρναβαλικού πληρώματος 222 και σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου «Καρναβάλι Πάτρας».

Υπενθυμίζεται , ότι η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του ΠΠΝΠ , το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιεί αιμοληψία στην πλατεία Γεωργίου, από τις 9.30 το πρωί  έως τη 1.30 μετά το μεσημέρι και από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 8.30 το βράδυ.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για συλλογή αίματος στη μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου , με σύνθημα «Για τον Θάνο και κάθε Θάνο» ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, φιλοδοξείμέσα από τη συγκεκριμένη δράση, με αφετηρία και την επιθυμία του μεγάλου πατρινού  μουσικοσυνθέτη να καθιερώσει  κάθε χρόνο σε συγκεκριμένη ημερομηνία, τη συγκέντρωση αίματος.

 

 

Διαβάστε επίσης