Αιγιάλεια: Μασκοφόρος ληστής με μαχαίρι γρονθοκόπησε 18χρονη

ΣΤΗΝ ΑΒΥΘΟ

Την ώρα που η τοπική κοινωνία απευθύνει κραυγή αγωνίας για την εγκληματικότητα που διαρκώς αυξάνεται και η κεντρική πολιτική σκηνή διαχρονικά κωφεύει, ένα περιστατικό ληστείας σε βάρος 18χρονης κοπέλας στην Άβυθο σήμερα το πρωί, έρχεται να θυμίσει πως η κατάσταση έχει εκτροχιαστεί με απρόβλεπτη συνέχεια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στις 8.30 το πρωί της Πέμπτης μια 18χρονη φοιτήτρια που περπατούσε σε κεντρικό δρόμο της Αβύθου, δέχτηκε επίθεση από άνδρα που φορούσε full face μάσκα και που την απείλησε με μαχαίρι, ζητώντας το κινητό της και τα χρήματά της. Η κοπέλα έντρομη του απάντησε πως δεν έχει τίποτα πάνω της και τότε ο επίδοξος ληστής έψαξε μόνος του τις τσέπες της κοπέλας. Όπως κατέθεσε το ίδιο το κορίτσι, αφού ο άνδρας δεν βρήκε τίποτα, της έριξε γροθιές στο πρόσωπο και εξαφανίστηκε. Η κοπέλα επικοινώνησε με την Αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό, οπότε ο άγνωστος αναζητείται.

Την ίδια ώρα, η διαπαραταξιακή επιτροπή που συγκροτήθηκε μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, πραγματοποιεί συναντήσεις και συσκέψεις ζητώντας από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την ΕΛΑΣ την ενίσχυση της αστυνόμευσης στην περιοχή, η οποία πλέον ζει ως ρουτίνα τα καθημερινά περιστατικά κλοπών, διαρρήξεων και ληστειών, με τους δράστες συνήθως να δικάζονται με ποινές-χάδι και να απελευθερώνονται με ευνοϊκούς όρους, για να συνεχίσουν τη δράση τους ανενόχλητοι.

Πηγή: filodimos.gr


 

Διαβάστε επίσης