Justin Bieber: «Φοβόμουν ότι θα πέθαινα από τα ναρκωτικά»

 

O Justin Bieber σε βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Youtube, έκανε κάποιες αποκαλύψεις για το δύσκολο παρελθόν του.

Ο τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για μια περίοδο που, όπως είπε, το είχε παρακάνει με το ecstasy και τα παραισθησιογόνα μανιτάρια.

Ο διάσημος σταρ είπε ότι από τα 13 του άρχισε να καπνίζει κάνναβη και ακολούθησαν τα πιο σκληρά ναρκωτικά. «Ήμουν νέος, όπως όλοι στη βιομηχανία ή τον κόσμο, που πειραματίζονται. Αλλά η δική μου εμπειρία ήταν μπροστά στις κάμερες. Είχα πολλά λεφτά και πολλά πράγματα. Και μετά έχεις όλους αυτούς τους ανθρώπους γύρω σου, που θέλουν πράγματα από εσένα, γνωρίζοντας ότι είχαν έναν τρόπο ζωής που ήθελαν και αυτοί», ανέφερε. «Τσέκαραν τον σφυγμό μου τη νύχτα».

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι αποφάσισε να «καθαρίσει» όταν άρχισε να φοβάται ότι τα ναρκωτικά θα τον σκοτώσουν. Στο βίντεο κάνει εμφάνιση και η σύζυγός του, Hailey Bieber, που δήλωσε ότι μπήκε στη ζωή του σταρ μόνο όταν εκείνος αποφάσισε να απεξαρτηθεί. «Ο κόσμος δεν ξέρει πόσο σοβαρή έγινε η κατάσταση. Ήταν τρελά τρομακτικό. Ξυπνούσα το πρωί και το πρώτο που έκανα ήταν να καταπιώ χάπια, να καπνίσω και να αρχίσω τη μέρα μου. Είχε γίνει τρομακτικό. Η ασφάλειά μου τσέκαρε το βράδυ αν ανέπνεα και αν είχα σφυγμό», ανέφερε χαρακτηριστικά στο βίντεο.

Ο Justin Bieber σημείωσε ακόμη ότι 2019 διαγνώστηκε με λοιμώδη μονοπυρήνωση και νόσο Lyme. «Έχω κακοποιήσει το σώμα μου στο παρελθόν και τώρα είμαι στη διαδικασία της ανάρρωσης. Έχω αφοσιωθεί στο να γίνω καλά, γιατί ξέρω ότι αν είμαι ο καλύτερος εαυτός μου αυτό θα με βοηθήσει να γίνω ο καλύτερος σύζυγος, πατέρας, φίλος που μπορώ να είμαι. Και για όλους τους φαν που θέλουν να απολαύσουν τη μουσική μου, δεν μπορώ να το κάνω αυτό αν δεν είμαι υγιής. Και για πολύ καιρό δεν είμαι υγιής», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης