MasterChef 4: Ξεκινά απόψε η φάση των bootcamp

 

Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος μοίρασαν τις λευκές ποδιές στους υποψήφιους μάγειρες του MasterChef 4 και πλέον ο διαγωνισμός μαγειρικής περνά στην επόμενη φάση, αυτή των bootcamp.

Οι τρεις κριτές μέσα από την διαδικασία των bootcamps θα αναζητήσουν τους 24 μάγειρες και μαγείρισσες, που θα συνεχίσουν στο διαγωνισμό μαγειρικής του Star Channel.

Από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, μάγειρες και μαγείρισσες, που πέρασαν από τις auditions μπαίνουν για πρώτη φορά στην εντυπωσιακή κουζίνα του MasterChef 4.

Τα πάντα βρίσκονται στη θέση τους για την εκκίνηση του μεγάλου μαγειρικού αγώνα. Οι εκπλήξεις έρχονται η μια μετά την άλλη για τους συμμετέχοντες αλλά τίποτα δεν μοιάζει ίδιο με τις προηγούμενες χρονιές.

Όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια, αφού πλέον ο αριθμός εκείνων, που θα περάσουν στην τελική ομάδα του διαγωνισμού είναι συγκεκριμένος και δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες.

Σε κάθε περίπτωση η απόφαση είναι τελική και θα ληφθεί  από τον Πάνο Ιωαννίδη, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ξεχωριστά.

Οι τρεις κριτές θα επιλέξουν προσεκτικά τα μέλη των ομάδων τους, στα οποία θα είναι και Μέντορες.

Διαβάστε επίσης