ΕΑΠ: Παράταση έως 9 Φεβρουαρίου για τα Σύντομα Προγράμματα Σπουδών

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

H Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου παρατείνει την υποβολή αιτήσεων για το Δ’ κύκλο Σπουδών, για τα εξής Σύντομα Προγράμματα:

Εφαρμογές Γεωργίας Ακριβείας (ΕΓΑ)

Εισαγωγή στη Διαχείριση Αποβλήτων  (ΕΔΑ)

Φυσικά Καταστροφικά Φαινόμενα Υπό το Πρίσμα της Κλιματικής Αλλαγής (NHzCC)

Η ΣΘΕΤ - Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας από το 2018 άρχισε την διεξαγωγή σύντομων προγραμμάτων σπουδών που αφορούν στην κατάρτιση πάνω σε σύγχρονα τεχνολογικά θέματα αιχμής. Μία προσπάθεια που ξεκίνησε και συνεχίζεται με την συμμετοχή φοιτητών που ενδιαφέρονται μέσα σε μία βραχύβια χρονική περίοδο να επιμορφωθούν. Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι μιας και οι υποψήφιοι φοιτητές εμπιστεύονται Ακαδημαικά την Σχολή μας και συμμετέχουν στα προγράμματα αυτά δηλώνει ο Κοσμήτορας της ΣΘΕT, Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης.

*Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής  έως τις 9/2/2020 αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο εξής link: https://apps.eap.gr/sps_2019_4th/web/index.php

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]  (αρμόδια: κ. Τερέζη) ή να καλείτε στο 2610367542.

Διαβάστε επίσης