Τέντες & πέργκολες: Ποιο από τα δύο συστήματα σκίασης είναι προτιμότερο στο χώρο σας

Η σκίαση στην ηλιόλουστη χώρα μας είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο τόσο για το σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο όσο και για την αυλή ή τον κήπο που η οικογένεια θα θέλει να χαρεί αλλά μακριά από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε σημαντικές πληροφορίες τόσο για τις τέντες όσο και για τις πέργκολες, ώστε να αποφασίσετε ποιος είναι ο κατάλληλος σκελετός για εσάς.

Τέντες

Οι πέργκολες είναι πιο εξελιγμένο σύστημα από τις τέντες, ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα ταιριάξει στην βεράντα σας, όσο μεγάλη και να είναι. Με την τέντα μπορείτε να «κουμαντάρετε» καλύτερα την σκίαση στον χώρο σας, αφού την ανεβάζετε μέχρι το σημείο που σας εξυπηρετεί σε λιγότερο από ένα λεπτό.

MARKILUX 1700 τέντα

horis_titlo.png

Σε κομψό designκαι υψηλής ποιότητας τεχνολογία η τέντα της Markilux σε χρωματικούς συνδυασμούς με πλαϊνά καπάκια νίκελ θα σας δώσει έναν ξεχωριστό τόνο. Μπορείτε να την βρείτε σε διάφορα χρώματα. Η συγκεκριμένη μορφή τέντας μπορεί να τοποθετηθεί τόσο σε μονοκατοικία ή πολυκατοικία, όσο και στον κήπο. Ο κλασικός της σχεδιασμός με τις κομψές της προδιαγραφές, μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε ύψος σπιτιού και εξωτερικού χώρου.

Βιοκλιματική πέργκολα Opera

111.png

Η πέργκολα Opera είναι πολύ φιλική προς το περιβάλλον και προσφέρει κομψό και εργονομικό σχεδιασμό, με την φινέτσα της γαλλικής επαρχίας. Είναι κατασκευασμένη εξολοκλήρου από αλουμίνιο και προσφέρει ιδανικές συνθήκες για να περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας τόσο τον χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι. Τις βιοκλιματικές τέντες αλουμινίου, μπορείτε να τις βρείτε σε πολύ καλές προσφορές αποκλειστικά από τις μεγαλύτερες εταιρείες συστημάτων σκίασης.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα συστήματα σκίασης στο tentes-gournopanos.gr, μέσα από το επίσημο e-shop της εταιρείας Gournopanos.

Διαβάστε επίσης