Ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Βιλερμπάν για την τρίτη συνεχή νίκη στην Ευρωλίγκα

 

Να ολοκληρώσει με το απόλυτο το σερί τριών αγώνων του στο ΟΑΚΑ και μετά τις νίκες επί Μπάγερν και Ζαλγκίρις να υποτάξει και την Βιλερμπάν θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός (21:30, Novasports 1).

Οι «πράσινοι» με τον τρόπο αυτό θα νιώσουν ακόμη πιο ασφαλείς στην έκτη θέση της κατάταξης, ενώ η επόμενη τριάδα αγώνων, με Βαλένθια (εκτός), Ερυθρό Αστέρα (εκτός) και Ζενίτ (εντός) θα τους δώσει τη δυνατότητα ίσως να διεκδικήσουν και κάτι παραπάνω.

Ο Ρικ Πιτίνο δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Νίκο Παππά, που ούτως ή άλλως είναι εκτός ροτέισον στα τελευταία ματς της Ευρωλίγκας. Αντίθετα ο Ιωάννης Παπαπέτρου έχει ξεπεράσει την κάκωση στον αριστερό αντίχειρα και θα είναι διαθέσιμος.

Η Βιλερμπάν ήρθε στην Αθήνα χωρίς τον τραυματία Σαρλ Καουντί και αναζητώντας την δεύτερη εκτός έδρας νίκη, καθώς μέχρι τώρα έχει κερδίσει μακριά από την Γαλλία μόνο τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία) και Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία) ορίστηκαν να διευθύνουν τον αγώνα.

Οι δύο ομάδες έχουν μόνο ένα ματς στην προϊστορία τους, το φετινό στην πρεμιέρα, στις 10 Οκτωβρίου, όταν η Βιλερμπάν είχε επικρατήσει με 79-78.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης