Στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ψαθοπύργου η Κατερίνα Σολωμού

 

Στον Ψαθόπυργο βρέθηκε η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας και υποψήφια βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Κατερίνα Σολωμού για την κοπή της πίτας του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου. Μάλιστα η ίδια σε ανάρτησή της έγραψε:

Τα νιάτα έδωσαν δυναμικό «παρών» στην σημερινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου Πατρών.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης είχα τη χαρά να απονέμω βραβεία στα παιδιά της περιοχής που κατάφεραν να εισαχθούν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και να «γευτώ» τον ενθουσιασμό τους για το νέο τοπίο που διανοίγεται μπροστά τους στη γνώση και την προκοπή.
Η εκπαίδευση είναι το όπλο μας να αλλάξουμε τον εαυτό μας, να αλλάξουμε τον τόπο μας, να αλλάξουμε τον κόσμο. Για αυτό και κάθε τέτοια πρωτοβουλία όπως αυτή του Συλλόγου, έχει ιδιαίτερη αξία και στέλνει τα δικά της μηνύματα.
Ένα μεγάλο μπράβο για την πολυσχιδή τους δράση, στον πρόεδρο του Συλλόγου Δημήτρη Καραβίδα και σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, μια ομάδα νέων ανθρώπων με όρεξη για δουλειά και δημιουργία, που μεριμνούν για τον Ψαθόπυργο, τους ανθρώπους, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις του. Καλή Χρονιά σε όλους.

Διαβάστε επίσης