ΑΕΚ: Έρχεται το «μπαμ» με Νίκο Ζήση

 

Κι εκεί που έμοιαζαν όλα να... χάνονται για την ΑΕΚ, ήρθε η «βόμβα»!

Η ΑΕΚ και ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι στην τελική ευθεία για να ολοκληρώσουν το... μεγάλο κόλπο με τον Νίκο Ζήση, για να καλυφθεί η θέση του πλέι μέικερ, μετά και τον τραυματισμό του Νίκου Γκίκα.

Οι «κιτρινόμαυροι» στράφηκαν σε άλλη, καλύτερη και πιο έμπειρη λύση, για να έρθει η ισορροπία στην ομάδα, μετά και το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τον Σέμαζ Κρίστον.

Το όνομα του Νίκου Ζήση, που φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ από το 2000 έως το 2005 κι έκτοτε αγωνίζεται στο εξωτερικό, «έπεσε» στο τραπέζι και το καλοκαίρι, αλλά ο ίδιος κατέληξε στην Ισπανία και την Μπανταλόνα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι για ενάμιση χρόνο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2021, και δεν αποκλείεται με αυτόν τον τρόπο να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Οι συζητήσεις είναι στο τελικό στάδιο και δεν αποκλείεται στην διάρκεια της Παρασκευής (17/01) να υπάρξουν και οι σχετικές επίσημες ανακοινώσεις. Την ίδια στιγμή, γίνεται αγώνας δρόμου για να αγωνιστεί το προσεχές Σάββατο (18/01, 17:00) με τον Ήφαιστο Λήμνου. Διαφορετικά, θα κάνει το ντεμπούτο του στο κρίσιμο ματς με την Μπούργος την Τετάρτη (22/01, 21:30).

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μία απίθανη κίνηση, που θα σκορπίσει χαρά στις τάξεις των φιλάθλων, καθώς ο Νίκος Ζήσης είναι ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες της «Βασίλισσας» και αρκετοί ευελπιστούσαν να τον δουν ξανά με τα κιτρινόμαυρα.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης