Εμφατική πρόκριση για τη Γιουβέντους στο Κύπελλο Ιταλίας

 

Επίδειξη δύναμης έκανε η Γιουβέντους στο Τορίνο, όπου συνέτριψε με 4-0 την Ουντινέζε και πήρε πανηγυρικά το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς του Coppa Italia. Το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου είχε «καθαρίσει» από το 26΄, όταν προηγήθηκε 2-0 με τα γκολ των Αργεντινών διεθνών Ιγκουαΐν (16΄) και Ντιμπάλα (26΄).

Ο δεύτερος στο 57΄ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο 61΄ ο Ντούγκλας Κόστα με πέναλτι έκανε το 4-0. Η «βέκια σινιόρα» θα μάθει τον αντίπαλό της στους «8» το βράδυ της Πέμπτης (16/01), μετά την αναμέτρηση, Πάρμα-Ρόμα, με την οποία θα πέσει η «αυλαία» της φάσης των «16» της διοργάνωσης.

Πολύ εύκολη πρόκριση πήρε η Μίλαν, η οποία νίκησε με 3-0 την ΣΠΑΛ στο «Σαν Σίρο» και στην επόμενη φάση θα βρει μπροστά της την Τορίνο, ενώ στο πρώτο χρονικά ματς της σημερινής ημέρας, η Φιορεντίνα πανηγύρισε την είσοδό της στους «8», με το 2-1 επί της Αταλάντα. Η πρόκριση των «βιόλα» αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, καθώς επετεύχθη ενώ αγωνίζοναν με 10 παίκτες από το 70΄, λόγω της αποβολής του Πετσέλα.

Η φάση των «16»:

Τορίνο - Τζένοα 5-3 πέναλτι (1-1 κ.δ. και παράταση)

Νάπολι - Περούτζια 2-0

Λάτσιο - Κρεμονέζε 4-0

Ίντερ - Κάλιαρι 4-1

Φιορεντίνα - Αταλάντα 2-1

Μίλαν - ΣΠΑΛ 3-0

Γιουβέντους - Ουντινέζε 4-0

Πάρμα - Ρόμα 16/1

Προημιτελική φάση

Νάπολι - Λάτσιο

Φιορεντίνα - Ίντερ

Μίλαν - Τορίνο

Πάρμα ή Ρόμα - Γιουβέντους

Διαβάστε επίσης