«Είμαι από τις πρώτες που έσκισα φόρεμα και φάνηκε πόδι»

Μια από τις πρώτες καλεσμένες της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 ήταν η ηθοποιός με τα «ωραιότερα πόδια» του ελληνικού κινηματογράφου, Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Η ηθοποιός θυμήθηκε στην κάμερα της εκπομπής την Πρωτοχρονιά που έχει ξεχωρίσει και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές το πώς διατηρεί τα κιλά της σταθερά επί 25 χρόνια.

«Η πιο ξεχωριστή Πρωτοχρονιά ήταν στην Αμερική. Δούλευα σε ένα πολύ ωραίο μαγαζί. Είχα κάνει οντισιόν και άρεσα στους ξένους αν και δεν ήξερα να μιλάω αγγλικά. Άρχισα να λέω I want και I want. Και γιορτάσαμε την Αποκριά, το καρναβάλι, όλα μαζί! Κοτιγιόν, σερπαντίνες και ήταν από τις ωραιότερες Πρωτοχρονιές της ζωής μου» ανέφερε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Αναφερόμενη στο βάρος της και στον τρόπο που διατηρεί τη καλλίγραμμη σιλουέτα της, η ηθοποιός είπε: «Γυμνάζομαι πολύ στη θάλασσα. Όλα. Κοιλιά, πόδια, μες στη θάλασσα γίνονται. Πάντα προσέχω και είμαι στα κιλά μου. Για αυτό και φοράω ρούχα που τα έχω 25 χρόνια. Είναι μεγάλη δουλειά να λέω πως θέλω να φορέσω αυτό το φόρεμα και να μπορώ να το φοράω».

Διαβάστε επίσης