"Χτύπημα" της ΕΛ.ΑΣ σε διακινητές στη Δυτική Αχαΐα - Κρυμμένη σε κάδο απορριμμάτων ηρωίνη - Συλλήψεις και για κάνναβη

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στοχευμένοι έλεγχοι για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκαν χθες το πρωί, στα Σαγέικα και στην Κάτω Αχαΐα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας με την συνδρομή αστυνομικών της Διμοιρίας Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και του αστυνομικού σκύλου του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών.

Κατά τους ελέγχους συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις ένας 51χρονος και μια 49χρονη , σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της διακίνησης και της κατοχής ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην οικία του 51χρονου στα Σαγέικα, βρήκαν και κατέσχεσαν 15 γραμμάρια ηρωίνης, που έκρυβε ο δράστης μέσα σε κάδο απορριμμάτων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 560 ευρώ, ως προερχόμενο από την διακίνηση ναρκωτικών.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία που διαμένει η 49χρονη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 30 γραμμάρια κάνναβης, τα οποία κατείχε από κοινού με τον 47χρονο σύζυγο της, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί.

Ο 51χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Διαβάστε επίσης