Το «αντίο» του Μάτζουκιτς στη Γιουβέντους

 

 

Αφού δεν κατάφερε να βρει τα χρήματα που ζητούσε στην Ευρώπη, ο Μάριο Μάτζουκιτς αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την Αλ Ντουχαΐλ για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Ο Κροάτης επιθετικός, συνδέθηκε στενά με την Γιουβέντους και ειδικά με τους ανθρώπους της, όπως αποδεικνύεται και στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του, μέσω Instagram.

«Είναι αδύνατον να συμπυκνώσω 4,5 χρόνια σε ένα απλό αντίο», έγραψε χαρακτηριστικά ο 33χρονος άσος και πρόσθεσε: «Ελπίζω να διαπιστώσατε το πάθος μου για τον σύλλογο και την ομάδα, σε κάθε αγώνα που έπαιξα με την Γιουβέντους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κυρίους Αλέγκρι και Μαρότα, οι οποίοι μου έδωσαν το προνόμιο να παίξω στην Γιουβέντους. Οι τελευταίοι μήνες, δεν αλλοίωσαν την αγάπη και τον σεβασμό, που αισθάνομαι για τον σύλλογο. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου. Δεν θα ξεχάσω τις νίκες και τα τρόπαια, που κατακτήσαμε με την ποιότητα και την σκληρή εργασία μας. Επίσης, ένα μεγάλω ευχαριστώ στο προσωπικό, τους προπονητές, το ιατρικό επιτελείο, τους φυσιοθεραπευτές και όλους τους υπόλοιπους, οι οποίοι υποστηρίζουν τους παίκτες. Παρέχουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για να επιτύχεις. Τέλος, το πιο μεγάλο ευχαριστώ, στους εκπληκτικούς φιλάθλους μας, εκτιμώ ιδιαίτερα την υποστήριξη τους. Εν κατακλείδι, πάντοτε έδινα τον καλύτερο εαυτό μου για τους μπιανκονέρι. Εύχομαι τα καλύτερα. Για εμένα, ήλθε η στιγμή για ένα νέο κεφάλαιο»...

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ