Απαντήσεις στο "γιατί" της αυτοκτονίας του 19χρονου αναζητά η Αστυνομία, μετά από αίτημα των γονιών!

Συγκλονισμένη η κοινωνία του Πύργου

 

Το μεσημέρι της Παραμονής των Χριστουγέννων στον Ι.Ν. Αγ. Πάντων οι γονείς, συγγενείς, φίλοι αποχαιρέτησαν  τον 19χρονο που προχθες τα ξημερώματα έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας απο την ταράτσα της πολυκατοικίας που διέμενε με τους γονείς του, στο κέντρο του Πύργου.

Κανείς δεν γνωρίζει τι ήταν αυτό που ώθησε τον 19χρονο Σπύρο στην πράξη αυτή. Ήταν ένα παιδί που δέχθηκε απέραντη αγάπη από την οικογενειά του, οι γονείς του βρίσκονταν δίπλα του κάθε στιγμή, έως και λίγο πριν το τέλος που ο πατέρας του τον άκουσε να επιστρέφει σπίτι και του μίλησε. Οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι του είναι που θα τον αποχαιρετήσουν σήμερα το μεσημέρι μέσα σε κλίμα οδύνης με ένα πελώριο “γιατί” να πλανάται.

Κατόπιν αιτήματος και της οικογένειας οι αστυνομικές αρχές θα διερευνήσουν την υπόθεση για το τι μπορεί να οδήγησε τον 19χρονο σε αυτή την πράξη. Θα ελεγχθεί το κινητό του τηλέφωνο για πιθανά μηνύματα και επικοινωνίες που μπορεί να τον επηρέασαν, ενώ και οι φίλοι του θα κληθούν να καταθέσουν σχετικά με το τι γνώριζαν για το τελευταίο βράδυ ή και άλλες στιγμές.

Ο Σπύρος ήταν ένας κλειστός χαρακτήρας. Φιλικός, με χιούμορ, αλλά που δεν ανοιγόταν στους άλλους. Το μοιραίο βράδυ σύμφωνα με πληροφορίες, αφού είδε τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας του Άρη με τον Παναθηναϊκό, βγήκε μια βόλτα για φαγητό και διασκέδαση. Έως τις δύο τα ξημερώματα βρισκόταν με φίλους σε γνωστό μπαράκι της κεντρικής πλατείας. Τότε αποφάσισαν να φύγουν. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν νηφάλιος και συζήτησαν με τους φίλους του να πάνε μια βόλτα στο αθλητικό κέντρο της Αγίας Βαρβάρας όπως συνήθιζαν αλλά η απειλή του καιρού τους απέτρεψε. Τότε αποφάσισαν να γυρίσουν σπίτια τους τα παιδιά. Φαίνεται πως ο Σπύρος δεν πήγε αμέσως στο σπίτι, αλλά μετά απο λίγη ώρα.

Οι αρχές ερευνούν και συλλέγουν στοιχεία για τις τελευταίες στιγμές αλλά και για γεγονότα που μπορεί να είχαν επηρεάσει νωρίτερα το παλικάρι. Να βρουν τι ήταν αυτό που τον ώθησε να ανέβει στην ταράτσα και να πέσει στο κενό.

Διαβάστε επίσης