Πάτρα: Θλίψη για την γιαγιά του άτυχου φοιτητή Νίκου Καραπάνου, που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε το θλιβερό άγγελμα της εκδημίας της συμπολίτισσας Αγγελικής χήρας Λεων. Καραπάνου, η κηδεία της οποίας θα τελεστεί στις 10.30 το πρωί της Τρίτης 24 Δεκεμβρίου 2019 στον ιερό ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών όπου και θα ταφεί.

Η εκλιπούσα, αξίζει να τονιστεί πως ήταν η γιαγιά του άτυχου 22χρονου φοιτητή της ιατρικής Νίκου Καραπάνου που πριν από 4 χρόνια είχε χάσει τη ζωή του, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου του 2015 τα ξημερώματα όταν το όχημα ενός οδηγού συγκρούστηκε με σφοδρότητα με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο μόλις 22 ετών Νίκος Καραπάνος.

Ο άτυχος νέος έχασε τη ζωή του στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, στη συμβολή της Ηρώων Πολυτεχνείου με την οδό Αμερικής, βυθίζοντας στο πένθος τους γονείς του, τον αδελφό του, τους συμφοιτητές και τους φίλους του. Ο οδηγός που προξένησε το θανατηφόρο τροχαίο καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλάκιση με αναστολή.

Η Αγγελική Καραπάνου έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών, ωστόσο είχε κι αυτή συγκλονιστεί και είχε χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια της όταν προ 4 ετών είχε μάθει για τον εγγονό της, τον φέρελπι αυτό επιστήμονα που τόσο άδικα έχασε τη ζωή του.

Η Αγγελική χήρα Λεων. Καραπάνου φιλοξενούνταν το τελευταίο διάστημα στη μονάδα ηλικιωμένων «Η Αγία Σκέπη» της Χριστιανικής Εστίας Πατρών ενώ έως και την τελευταία στιγμή ήταν απόλυτα διαυγής και θυμόταν τα πάντα.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ