Πάτρα: Πεντάμηνη παράταση για τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Σταύρο Τσακίρη

Σε γιορτινό κλίμα και με 2 κρίσιμα θέματα που εν τέλει ψηφίστηκαν ομόφωνα από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ Πατρών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 19/12/2019 η συνεδρίαση του συμβουλίου στις πρώην σταφιδαποθήκες Μπάρρυ.

Όπως είπε  ο Πέτρος Βάης, πρόεδρος του ΔΣ του θεάτρου, έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση αφ’ ενός για τον προυπολογισμό του 2020 και αφετέρου για το θέμα της σύμβασης του καλλιτεχνικού διευθυντή Σταύρου Τσακίρη.

"Κατατέθηκε πρόταση παράτασης 5 μηνών έως 31 Μαΐου 2020, της σύμβασης του καλλιτεχνικού διευθυντή Σταύρου Τσακίρη κατόπιν συμφωνίας μεταξύ μας και με την σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

Στόχος είναι να ολοκληρωθεί κανονικά η χειμερινή καλλιτεχνική περίοδος και στη συνέχεια στα τέλη Μάη θα προκηρυχθεί η θέση για να κατατεθούν οι υποψηφιότητες και να επιλεγεί ο επόμενος καλλιτεχνικός διευθυντής", ανέφερε ο Πέτρος Βάης.

Στο ερώτημα γιατί δεν συζητήθηκε μία πρόταση παράτασης μεγαλύτερου χρονικού διαστήματος (ακόμη και 2 ετών) της υπάρχουσας σύμβασης Τσακίρη ο κ. Βάης απήντησε πως δεν υπήρξε κάποια τέτοια σκέψη και πρόταση.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ