"Παγίδα θανάτου" στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου - ΦΩΤΟ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Νεότερη Ενημέρωση: Ενισχύθηκε η προειδοποιητική σήμανση για τους διερχόμενους οδηγούς που κινούνται στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου, για την ύπαρξη λακούβας.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από κάτοικο της περιοχής, στο σημείο πλέον υπάρχουν τρεις πινακίδες, που προειδοποιούν για το επικίνδυνο σημείο στο 12ο χλμ της οδού. 

img_20191215_203028_0.jpg

Πρώτη Ενημέρωση: Κίνδυνος θάνατος για διερχόμενους οδηγούς δικύκλων και οχημάτων, λακούβα που "ξέμεινε" όπως καταγγέλεται από κάτοικο των Βραχνεΐκων στην Παλαία Εθνική Οδό Πατρών Πύργου.

Στο σημείο τις προηγούμενες ημέρες εργολάβος εκτελούσε εργασίες για τη σύνδεση του αποχευτικού δικτύου στα Βραχνέϊκα, στο 12ο χλμ της ΠΕΟ Πατρών - Πύργου. Η λακούβα όπως υποστηρίζεται πως αντί να ασφαλτοστρωθεί καλύφθηκε με τσιμέντο και χαλίκι, ενώ η προειδοποιητική σήμανση που τοποθετήθηκε, "μετακινείται" άγνωστο πως συνεχώς. 

img_20191215_175417.jpg

Το απόγευμα της Κυριακής, αστυνομικοί της Τροχαίας βρέθηκαν στο σημείο μετά απο κλήσεις κατοίκων και επανατοποθέτησαν την πινακίδα, χωρίς ωστόσο να φέρει φωτεινή σηματοδότηση. 

"Η πινακίδα έχει ήδη παρασυρθεί απο αυτοκίνητα που έχουν πέσει στη λακούβα.. Απο ευτύχημα δεν εχει γίνει ακόμα κάποιο συμβάν ενώ αποτελεί μεγαλο κίνδυνο για τα μηχανάκια", δηλώνει κάτοικος.

img_20191215_175355.jpg

Διαβάστε επίσης