Οκτώ συλλήψεις σε Αιτωλοακαρνανία και Ασπρόπυργο Αττικής για τη σπείρα που “χτυπούσε” ΑΤΜ και αυτόματους πωλητές καυσίμων

 

Αύριο, το μεσημέρι, αναμένονται από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, οι επίσημες ανακοινώσεις για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκεται σε “χτυπήματα” ΑΤΜ, αυτόματων πωλητών καυσίμων και κλοπές οχημάτων σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας και το τελευταίο περίπου δίμηνο είχε κάνει άνω κάτω Αστυνομία και επαγγελματίες της περιοχής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sinidisi.gr συνολικά συνελήφθησαν οκτώ άνδρες Ρομά. Οι συλλήψεις έγιναν σε Αιτωλοακαρνανία και Ασπρόπυργο Αττικής, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία, τα μέλη της αδίστακτης σπείρας ενέχονται και σε μία περίπτωση ληστείας, σε βάρος ατόμου στην περιοχή του Κεφαλοβρύσου.

Τα ξημερώματα έλαβε χώρα ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση για την σύλληψη των μελών της σπείρας, με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν να λύσουν τον “Γόρδιο Δεσμό” και να τερματίζουν τη δράση των αδίστακτων κακοποιών.

Η σπείρα είχε “χτυπήσει” σε ΑΤΜ στο Νεοχώρι, σε βενζινάδικο στο Κεφαλόβρυσο, στο ΑΤΜ του Νοσοκομείου Αγρινίου, σε Super – Market στον Αστακό, σε βενζινάδικο στο Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου και στην οδό Πανεπιστημίου, σε ΑΤΜ καταστήματος στο Μεσολόγγι αλλά και στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στο Νεοχώρι

Πηγη: sinidisi.gr 

Διαβάστε επίσης