Νάντια Γιαννακοπούλου για τον Μάξιμο Μουμούρη: Έτσι "έκλεψα" τον ωραίο του σχολείου

"ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ" ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ

Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νάντια Γιαννακοπούλου και ο ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης μίλησαν στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" και στον Νίκο Χατζηνικολάου για τον γάμο τους, τις τρεις κόρες τους αλλά και πώς ένας μαθητικός έρωτας εξελίχθηκε στην επιτυχημένη σχέση, που έχουν καταφέρει να διατηρήσουν.

"Όντως, ήταν ο ωραίος του σχολείου, ήμασταν όλες ερωτευμένες με τον Μάξιμο Μουμούρη. Ήταν απολύτως αφοσιωμένος στο μπάσκετ, στην μπάλα και σε τίποτε άλλο και αυτό το έκανε ακόμα περισσότερο, το πολλαπλασίαζε. Εγώ τότε ήμουν πρώτη μαθήτρια, αφοσιωμένη στα μαθήματά μου, αλλά βεβαίως μέσα μου ήμουν βαθιά ερωτευμένη" ανέφερε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

"Μόλις τελειώσαμε λοιπόν το σχολείο, ήταν εκ αποστάσεως αυτός ο έρωτας, μπήκα εγώ στο πανεπιστήμιο, ο Μάξιμος στη σχολή του. Κάποια στιγμή στο Μπρίστολ, όπου έκανα το μεταπτυχιακό μου, λέω δεν γίνεται θα του στείλω μήνυμα" πρόσθεσε.

"Σε λάθος ημερομηνία όμως" την διέκοψε ο Μάξιμος Μουμούρης.

"Τα γενέθλια του είναι 27 Νοεμβρίου, εγώ νομίζω το έστειλα 25 Νοεμβρίου. Και έτσι ξεκίνησε όλο αυτό. Μετά το ένα έφερε το άλλο, και βρεθήκαμε μαζί" είπε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστε επίσης