Κύπελλο ποδοσφαίρου, Πανιώνιος - Ολυμπιακός Βόλου 6-0: Εξάσφαιρη πρόκριση

 

Ο Νίκι Παπαβασιλείου αποφάσισε να αλλάξει σχεδόν όλη την ενδεκάδα του Πανιωνίου (μόνο ο Παπαγεωργίου είχε ξεκινήσει βασικός στο ματς πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό) δίνοντας ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Και τα παιδιά αυτά τον δικαίωσαν απόλυτα. Από το πρώτο λεπτό μπήκαν με όρεξη να αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλλιά. Ετσι μόλις στο 2ο λεπτό ο Δούμτσιος άνοιξε το το σκορ για τους Νεοσμυρνιώτες.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό με τον Ολυμπιακό Βόλου σε ρόλο κομπάρσου. Στο 21’ ήρθε το δεύτερο γκολ για τους «κυανέρυθρους» με υπέροχη προσωπική προσπάθεια του Τσιλούλη. Ο Τσιλούλης ήταν σε τρομερή ημέρα και τέσσερα λεπτά αργότερα έκανε και το 3-0. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου με τους γηπεδούχους να χάνουν και άλλες ευκαιρίες για τέταρτο γκολ.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε με τον Πανιώνιο να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό ψάχνοντας και άλλο γκολ. Στο 54’ ο Τσιλούλης ολοκλήρωσε την τρομερή του βραδιά όταν με υπέροχο πλασέ έκανε το 4-0. Στη συνέχεια δράση ανέλαβε ο Καμαρά ο οποίος στο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0, για να έρθει το κερασάκι στην τούρα από τον Παπανικολάου στο 89' για το 6-0.

Ενδεκάδες:

Πανιώνιος: Κότνικ, Ρέτσος, Παπαγεωργίου (46' Μίκο), Σαραμαντάς, Ρέντζας, Κιάκος, Μιλόγεβιτς, Γρίβας, Τσιλούλης (57' Καμαρά), Εμμανουηλίδης (67' Παπανικολάου), Δούμτσιος

Ολυμπιακός Βόλου: Μακρυωνίτης, Πριονας, Μπουτζίκος, Φαζός, Βοσνακίδης, Ρόκας, Κουτσιανικούλης (88' Μπακουλάτι), Κόλα, Τσίτας, Δεινόπαπας, Κλεμέν

Πηγή:www.gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης