Συναυλία παραδοσιακής μουσικής το Σάββατο από την Πολυφωνική

 

Μεγάλη συναυλία Παραδοσιακής Μουσικής, πρόκειται να πραγματοποιήσει η Πολυφωνική με την Ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής ‘’ΗΛΙΟΔΩΡΙΑ’’ του Οργανισμού, το προσεχές Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, στις 8 το βράδυ, στο Royal – Παλαιό Πτωχοκομείο στην Ακτή Δυμαίων.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, θα λάβουν μέρος ως προσκεκλημένοι, οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες της παραδοσιακής μουσικής, Σωκράτης Σινόπουλος και Κατερίνα Παπαδοπούλου ενώ την Ορχήστρα θα διευθύνει ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος.

Πρόκειται για ένα σημαντικό καλλιτεχνικό γεγονός, που αφορά στην παράδοση και μάλιστα όταν προσκεκλημένοι ερμηνευτές, είναι καλλιτέχνες αυτού του επιπέδου.

Οι προσκλήσεις ήδη προπωλούνται στα γραφεία του Οργανισμού της Πολυφωνικής καθημερινά 10- 1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα, ενώ θα διατίθενται και πριν από τη συναυλία στο Royal.

Παράλληλα την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο παραδοσιακού τραγουδιού, με την Κατερίνα Παπαδοπούλου, 11-1 το πρωί και 4-6 το απόγευμα, με θέματα, που αφορούν σε διαφορετικούς τρόπους και τραγουδιστικά ιδιώματα ανά την Ελλάδα, βασικά στολίδια αλλά και ρεπερτόριο από τη Μικρά Ασία και την Καππαδοκία.

*Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες για τη συναυλία (είσοδος 5 ευρώ) και το σεμινάριο, καθημερινά στα γραφεία του Οργανισμού, Κορίνθου 280 & Γούναρη, τηλ. 2610222248 και 2610279679. www.polyphonikipatras.gr

 

Διαβάστε επίσης