Πάτρα: Διαρρήκτες μπήκαν για τέταρτη φορά στο ίδιο σπίτι - Δεν τους έχουν αφήσει τίποτα -ΦΩΤΟ

 

Η χθεσινή ήταν η 4η κατά σειρά διάρρηξη στο σπίτι της κας Ματίνας Κούγελου και της μητέρας της, στο τέρμα της οδού Ζαλοκώστα, στα Μποζαΐτικα Πατρών.

Η μονοκατοικία της οικογένειας βρίσκεται σε μια απόσταση τουλάχιστον 50 μέτρων από την τελευταία οικία στην περιοχή και στο τέλος ενός δρόμου περιμετρικά του οποίου υπάρχει φυσική κάλυψη λόγω δέντρων και λιγοστό φως.

Το βράδυ της Τρίτης οι ιδιοκτήτες έμεινα ξανά άφωνοι από όλα όσα αντίκρυσαν όταν έφτασαν στην οικία τους. Για μια ακόμη φορά το σπίτι βρέθηκε στο στόχαστρο διαρρηκτών, ενώ κάθε χώρος στο εσωτερικό του, είχε αναστατωθεί.

Επι τόπου κλήθηκε η αστυνομία για την καταγραφή του συμβάντος, ενώ άνδρες της σήμανσης αναζήτησαν ίχνη των δραστών. Για τους οποίους να αναφέρουμε πως οι ιδιοκτήτες του σπιτιού έχουν βάσιμες - όπως υποστηρίζουν - υποψίες και αφορούν σε άτομα που κινούνται πυκνά συχνά στην περιοχή.

Οι δράστες φαίνεται πως έψαχναν κυρίως για κοσμήματα τα οποία και αφαίρεσαν, ενώ δεν βρήκαν χρήματα στο σπίτι.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού η δράστιδα τη δεύτερη φορά που πήγε για να κλέψει φορούσε τα κλεμμένα σκουλαρίκια της μητέρας και έτσι ήταν σίγουρη ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που κλέβει το σπίτι της.

Διαβάστε επίσης