Ελεύθεροι με όρους οι εφοριακοί και η λογίστρια που κατηγορούνται για τον εκβιασμό παλαίμαχου ποδοσφαιριστή - BINTEO

 

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η λογίστρια και οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνται για “φακελάκι”, στις Σέρρες, αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους.

Οι όροι που τους επιβλήθηκαν είναι αυτοί της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της αυτοπρόσωπης εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου διαμένουν.

Τα τρία άτομα είχαν συλληφθεί τη Δευτέρα από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος, έπειτα από καταγγελία ότι απαιτήθηκαν 6.000 ευρώ για διευθέτηση φορολογικών υποχρεώσεων και επιβαρύνσεων.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για – κατά περίπτωση – αδικήματα της εγκληματικής ομάδας, δωροληψίας υπαλλήλου, εμπορίας επιρροής – μεσάζοντες και εκβίασης.

Σύμφωνα με το diktyotv.gr, έπειτα από μία μαραθώνια διαδικασία που διήρκεσε πάνω από τέσσερις ώρες, τελικά και οι τρεις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της λογίστριας δήλωσε πως η πελάτισσά του έκανε μία άστοχη και επιπόλαιη κίνηση, την οποία και μετάνιωσε, και πως "έκανε μία εξυπηρέτηση χωρίς κανένα κέρδος”.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκαν από τα τηλεοπτικά μέσα, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Σωτήρης Κωνσταντινίδης ήταν ο επιχειρηματίας, από τον οποίο φέρονται να ζήτησαν τα χρήματα οι εμπλεκόμενοι.

Διαβάστε επίσης