Καρναβάλι Μικρών 2020: Από σήμερα οι συμμετοχές στον Πανελλήνιο διαγωνισμό αφίσας

ΕΩΣ ΤΙΣ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων Καρναβάλι Πάτρας διοργανώνει Πανελλήνιο Διαγωνισμό Αφίσας για την ανάδειξη της κεντρικής αφίσας προβολής του Καρναβαλιού των Μικρών 2020 προσκαλώντας τους ενδιαφερόμενους από όλη την Ελλάδα να εκφραστούν «καρναβαλικά» με άξονα το Καρναβάλι των Μικρών.

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός αρχίζει σήμερα Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019.

Το θέμα του Καρναβαλιού των Μικρών 2020 θα είναι

«Κύκλο κάνουν τα παιδιά

με χρώματα διαφορετικά

σφιχταγκαλιασμένα

και δυναμικά».

Το Καρναβάλι των Μικρών αποτελεί κορυφαία ενότητα του Πατρινού Καρναβαλιού και διέπεται από ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αφού η προσέγγιση της γιορτής των μικρών απαιτεί ευαισθησία και αυξημένη ευθύνη μια και ο κόσμος της αθωότητας, της παιδικής χαράς και δημιουργίας αποτελεί ένα από τα πιο αυθεντικά, ζωντανά και ελπιδοφόρα κομμάτια, που σχετίζονται και με το αύριο του Πατρινού Καρναβαλιού.

Προδιαγραφές αφίσας

Διαστάσεις: Το εικαστικό θα πρέπει να σχεδιαστεί κατακόρυφα (portrait) και να παραδοθεί σε ψηφιακό αρχείο 50Χ70 cm για την αφίσα.

Format / Ανάλυση: Το εικαστικό θα πρέπει να έχει ανάλυση 300 dpi, color mode CMYK, format pdf ή tif και απαραίτητα να επισυνάπτεται και ένα αρχείο jpg για χρήση web.

Στην αφίσα υποχρεωτικά θα αναγράφεται ο τίτλος «Καρναβάλι των Μικρών 2020» και οι ημερομηνίες διεξαγωγής του «2/2-23/2».

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να στείλει μία και μόνο συμμετοχή.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος φυσικά πρόσωπα, απόφοιτοι και φοιτητές Σχολών Καλών Τεχνών, Σχολών Γραφιστικών Τεχνών, καλλιτέχνες, σχολεία καθώς και ομάδες. Από τον διαγωνισμό αποκλείονται εταιρείες πάσης φύσεως.

Το όνομα του νικητή ή της ομάδας θα ανακοινωθεί σε δελτίο τύπου. Στους νικητές θα απονεμηθούν 3 βραβεία και 3 έπαινοι.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στέλνουν τις προτάσεις τους στο email: [email protected]  Στην αποστολή τους οι ενδιαφερόμενοι δεν πρέπει να ξεχνούν το όνομά τους, το τηλέφωνό τους (κινητό και σταθερό) και το email τους.

Διάρκεια διαγωνισμού και υποβολής συμμετοχών: 14-11-2019 έως 11-12-2019.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ