Πάτρα: Ένταση στο 13ο Λύκειο - Στο σημείο η ΕΛ.ΑΣ - ΝΕΟΤΕΡΑ - ΦΩΤΟ

ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ

Νεότερη Ενημέρωση 9.42: Υπό κατάληψη παραμένει το σχολικό συγκρότημα του 13ου Λυκείου και 1ου Εσπερινού Γυμνασίου Πατρών, επί της οδού Κανακάρη.

"Τρία τέσσερα άτομα εμποδίζουν τουλάχιστον 100 μαθητές" να κάνουν μάθημα, δηλώνει αναγνώστης στο tempo24.news. Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο παραμένουν Αστυνομικοί και έχει ενημερωθεί ο αρμόδιος Εισαγγελέας Πατρών. Ο Διευθυντής του 13ου Λυκείου μέχρι στιγμής δεν έχει υποβάλλει μήνυση. 

Υπενθυμίζεται πως μαθητές του Εσπερινού Γυμνασίου, έβαλαν λουκέτο στο σχολικό συγκροτημα.

Πρώτη Ενημέρωση 8.58: Εκτός σχολικών αιθουσών βρίσκονται οι μαθητές του 13ου Λυκείου Πατρών που το πρωί αν και προσήλθαν στο σχολικό συγκρότημα επί της οδού Κανακάρη, βρήκαν την πόρτα κλειστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, μαθητές του 1ου Εσπερινού Γυμνασίου που συστεγάζεται στο κτίριο, έβαλαν λουκέτο και τοποθέτησαν θρανιά και καρέκλες στην κεντρική είσοδο, πραγματοποιώντας κατάληψη.

Το γεγονός αυτό αρχικά προκάλεσε αντίδραση μαθητών και διδασκόντων με τους καταληψίες. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, για την αποτροπή περαιτέρω έντασης. Πηγές στο tempo24.news, αναφέρουν πως μεταξύ των καταληψιών βρίσκονται άτομα που έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους κουκούλες, full face!

katalipsi.jpg

katalipsi2.jpg

Διαβάστε επίσης