Έλενα Ράπτη: Κομψή εμφάνιση στο πλευρό του συζύγου της Κίμωνα Μπάλλα

 

Η Έλενα Ράπτη πριν από λίγους μήνες αιφνιδίασε τους πάντες, όταν ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως παντρεύτηκε τον προσωπικό της σωματοφύλακα, Κίμωνα Μπάλλα.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου κάτω από άκρα μυστικότητα στις 19 Μαΐου, ωστόσο δημοσιοποίησε την ευχάριστη είδηση τρεις μήνες μετά.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «YOU» απαθανάτισε τη βουλευτή με τον σύζυγό της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Παρά τα συνεχή της ταξίδια στην Αθήνα λόγω των κοινοβουλευτικών της υποχρεώσεων, η Έλενα απολαμβάνει τις μέρες που βρίσκεται στο σπίτι τους στην πόλη της και κοντά στον άνδρα της ζωής της. Όπως λέει και η ίδια, η καθημερινότητά τους μετά τον γάμο δεν έχει αλλάξει, αλλά σίγουρα έχουν αλλάξει οι προτεραιότητες που έχει βάλει στη ζωή της.

Τώρα τον πρώτο λόγο δεν έχει η πολιτική της καριέρα, αλλά η ευτυχία τους, και γιατί όχι και η δημιουργία οικογένειας. Και μπορεί οι φήμες που την ήθελαν να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της τελικά να μην επιβεβαιώνονται, παρ' όλα αυτά η Έλενα θέλει να γίνει σύντομα μητέρα.

Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστε επίσης