Τηλεθέαση: Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν το σερί της πρωτιάς

 

Χωρίς αντίπαλο παίζουν μπάλα οι Άγριες Μέλισσες στον τηλεοπτικό αγωνιστικό χώρο. Η δημοφιλής και πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στη ζώνη του prime time καθώς την τελευταία μέρα του Οκτώβρη κινήθηκε σε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης σημειώνοντας 35% στο δυναμικό κοινό και 34,7% στο σύνολο.

Το πολλά υποσχόμενο Λόγω Τιμής – 20 χρόνια μετά δεν έχει καταφέρει να προσελκύσει το τηλεοπτικό κοινό και σημείωσε 8,9% στο δυναμικό κοινό και μόλις 10,2% στο σύνολο. Οι 8 Λέξεις στον Alpha πήγαν καλύτερα στο σύνολο με 20,2% ενώ το μουσικό τάλεντ σόου του Open X-Factor πλησίασε το 12%. Υψηλά νούμερα τηλεθέασης είχε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καθώς τα ποσοστά του κινήθηκαν κοντά στο 30%. Αυτό που θα δούμε, αν παρατηρήσουμε τα νούμερα που σημείωσαν σειρές και εκπομπές, είναι ότι ο ΑΝΤ1 ήταν πρώτος στην πλειονότητα των τηλεοπτικών ζωνών καθώς το ένα πρόγραμμα δίνει σκυτάλη στο άλλο. 


Δείτε με αριθμούς τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσαν οι σειρές και οι εκπομπές στις ζώνες prime time και αργά το βράδυ.

Διαβάστε επίσης