Η Λίτσα Γιαγκούση θυμάται το δύσκολο διαζύγιο της με τον Χρήστο Δάντη - BINTEO

«Τη συγκεκριμένη περίοδο ήμουν αλλού ντ’ αλλού»

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε η Λίτσα Γιαγκούση και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο διαζύγιό της με τον Χρήστο Δάντη, το οποίο ήταν δύσκολο όπως παραδέχτηκε. Αν και μέχρι σήμερα οι δυο τους διατηρούν καλές σχέσεις και έχουν επαφή.

«Απασχολούσαμε τα Μέσα με τον γάμο μας, με το διαζύγιό μας. Τη συγκεκριμένη περίοδο ήμουν αλλού ντ’ αλλού, είχα το χάλι μου τότε. Το διαζύγιο ήρθε ξαφνικά, δεν το περίμενα», ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια.

Και παραδέχτηκε πως θα με χαρά θα συνεργαζόταν με τον Δάντη. «Θα συνεργαζόμουν με τον Χρήστο Δάντη, πολύ ευχαρίστως. Είναι ένας καλλιτέχνης πολύ αγαπημένος, πέρα από άνθρωπος αγαπημένος. Μιλάμε και στο τηλέφωνο και στα social», τόνισε.

Ωστόσο, η Λίτσα Γιαγκούση αναφέρθηκε και σε μία συνεργασία που ήταν να γίνει πέρυσι, αλλά τελικά δεν προχώρησε, ενώ έμαθε για το άδοξο τέλος της μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Συγκεκριμένα, ήταν να συμμετέχει σε μουσικό σχήμα με τον Θοδωρή Μαραντίνη και τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, αλλά έμαθε από την τηλεόραση πως την αντικατέστησαν με τον Γιώργο Τσαλίκη.

«Με «κρέμασαν» πέρυσι σε συνεργασία, πολύ ανέντιμα. Παλιά δεν γίνονταν τέτοια πράγματα. Από την τηλεόραση έμαθα ότι δεν θα υπάρχω στο σχήμα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης