«Ολόγυρα ολότελα ολόιδιοι» στις «Γραμμές Τέχνης»

«Ολόγυρα Ολότελα, Ολόιδιοι», είναι ο τίτλος της παιδικής παράστασης που παρουσιάζεται στις «Γραμμές Τέχνης» και γοήτευσε τους εκπαιδευτικούς!

Μ' ένα παρατεταμένο χειροκρότημα εκδήλωσε τον ενθουσιασμό του το κοινό κατά την πρώτη παράσταση της οικογενειακής κωμωδίας «Ολόγυρα Ολότελα, Ολόιδιοι». Εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας αλλά και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ανταποκρίθηκαν το Σάββατο που μας πέρασε 5 Οκτωβρίου στην πρόσκληση του θεάτρου Γραμμές Τέχνης, για να δουν την υπέροχη και διδακτική αυτή κωμωδία και να μπορούν στη συνέχεια να την προτείνουν στους μαθητές τους.

Πρόκειται για μια παραγωγή του θεάτρου σε σκηνοθεσία του Θεόδωρου Κανδηλιώτη και κείμενα των Θεόδωρου Κανδηλιώτη και Κατερίνας Τσατσαράγκου και Διεύθυνση Παραγωγής της Νικολέτας Μπακοπούλου.

Η παράσταση που έπαιξε με μεγάλη επιτυχία για δύο συνεχόμενες σεζόν στην Αθήνα, αναφέρεται στο πολύ επίκαιρο και ιδιαίτερα ανησυχητικό ζήτημα του εκφοβισμού του ατόμου, βουτώντας στην παιδική ψυχή που κρύβει τεράστια δύναμη και έχει τη δυνατότητα να καταρρίψει το ρατσισμό και την κοινωνική αδικία μόνο και μόνο όταν αυτή εκπαιδεύεται στην αγάπη. Είναι μια εξαιρετική αντι- bullying κωμωδία που αξίζει να δουν όλοι οι μικροί μας φίλοι.

Παίζουν: Δημήτρης Χουρδούμης, Λαμπρινή Ζώτου, Δήμητρα Θεοδωροπούλου, Γιώργος Επιτροπίδης, Ελευθερία Παναγιωτοπούλου.

Ομότιτλο τραγούδι: Βανέσα Αδαμοπούλου. Μουσική: Γιώργος Αναστασόπουλος. Σκηνικά-κοστούμια: Γιούλα Ζωιοπούλου. Κατασκευή σκηνικών αντικειμένων: Ελευθερία Παναγιωτοπούλου. Χορογραφίες: Αρτεμις Χαραλαμπίδη.

Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 12. 00 και καθημερινές πρωινές παραστάσεις για σχολεία κατόπιν συνεννόησης.

Διαβάστε επίσης